Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση προς Σελάκανο

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση προς Σελάκανο
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί λόγω παγετού

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται στο δρόμο από Σχίστρα προς Σελάκανο σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ιεράπετρας Μαρία Ρουμελιωτάκη -Σκυβάλου. Συνεχείς είναι οι εκκλήσεις προς τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Κρήτης καθώς αναμένονται νέες χιονοπτώσεις σε χαμηλότερα σημεία και υπάρχει παγετός.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία αναμένονται να συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις στα ορεινά και οι χαμηλές θερμοκρασίες .Το  τμήμα Πολιτικής Προστασίας  εφιστά σε όλους τους οδηγούς  την προσοχή  κατά την κίνηση τους στις ορεινές περιοχές του Δήμου.

Ειδικότερα για την περιοχή του Σελακάνου σας ενημερώνουμε ότι  από χθες οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες έχουν δημιουργήσει φαινόμενα παγετού στο τμήμα του δρόμου από τη ΣΧΙΣΤΡΑ  έως  και το Σελάκανο. Στο τμήμα αυτό ο δρόμος είναι στενός και επικίνδυνος λόγο του αναγλύφου της περιοχής .

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να  κάνουν υποχρεωτικά χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων τους όταν, μετακινούνται στο τμήμα αυτό ενώ, θα πρέπει να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες. Η κίνηση των οχημάτων χωρίς αλυσίδες είναι  άκρως επικίνδυνη και  την  αποκλειστική ευθύνη κάθε φορά την φέρει ο οδηγός .

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.