Μπορεί να υπάρξει φέτος μια άλλη εικόνα με τα θερμοκηπιακά υπολείμματα της Ιεράπετρας;

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 31 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Για άλλη μια χρονιά το πρόβλημα με τα φυτικά υπολείμματα στην κοινότητα της Ανατολής είναι προ των πυλών με την κατάσταση ήδη να δείχνει πως δεν πρόκειται να αλλάξει σημαντικά. Φυτικά από τώρα πετιούνται από δω κι από κει, και περίπου ίδια είναι η κατάσταση και με τα υπόλοιπα απορρίμματα, με τους κάδους απορριμμάτων να δημιουργούν μικρές χωματερές και κανείς κάτοικος να μην τους θέλει δίπλα στα σπίτια του.

Για την «τραγική» όπως είπε κατάσταση στην περιοχή μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας Ανατολής Bασίλης Ζαχαρόπουλος, ο Παναγιώτης Μπαλοθιάρης αλλά και το μέλος του ΔΣ της κοινότητας Ανατολής Γιώργος Μαλλιωτάκης.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι πως η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ανεξέλεγκτη με μικρά περιθώρια παρεμβάσεων, και βασική λύση μια πιο υπεύθυνη στάση όλων των πολιτών και αγροτών της περιοχής.

Οι περισσότερο όπως λέει ο κ. Ζαχαρόπουλος, ένα ποσοστό 70%, προσέχουν και κάνουν ότι μπορούν, όμως το υπόλοιπο 30% είναι αυτοί που λειτουργούν χωρίς όρια και η περιοχή έχει την εικόνα που έχει.

Από την πλευρά του ο κ. Μαλλιωτάκης τόνισε πως υπάρχει ανάγκη να τοποθετηθεί ένας μόνιμος εργάτης καθαριότητας στην περιοχή ώστε σε καθημερινή βάση να βελτιώνεται η κατάσταση αλλά και να γίνει προσπάθεια για τοποθέτηση σε μόνιμη βάση ενός δημοτικού αστυνομικού, κάτι που θα βελτίωνε κατά πολύ την κατάσταση στην περιοχή.

πηγη:radiolaisthi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.