Μπακογιάννη στον realfm 97,8: Η παγκόσμια οικονομία θα κριθεί από την ταχύτητα που θα βρεθεί το φάρμακο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

“Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, η Ελλάδα και στον διεθνή Τύπο και στα διεθνή μέσα παρουσιάζεται ως ένα παράδειγμα επιτυχίας στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Μια επιτυχία που πρέπει να την ολοκληρώσουμε γιατί πρέπει να περάσει και ο Απρίλιος, δεν πρέπει να πάρουμε θάρρος. Πραγματικά, έχουμε φθάσει στο τέλος δεν πρέπει να ρίξουμε την καρδάρα με το γάλα. Πρέπει να κρατηθούμε, ένας μήνας είναι ακόμη αυτός που μας μένει. Οι χώρες που έκαναν λάθος εκτίμηση και μπήκαν σε λογικές καθυστέρησης των μέτρων, το πληρώνουν πολύ ακριβά” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Μπαίνουμε σε ένα τούνελ, πόσο μακρύ θα είναι δεν μπορεί κανείς να το ξέρει, γιατί θα εξαρτηθεί πολύ από το αν θα καταφέρουμε να βρούμε το φάρμακο και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Όσο πιο γρήγορα βρεθεί, τόσο πιο γρήγορα θα ανακάμψουν οι οικονομίες γύρω μας. Επειδή η Ελλάδα και εκεί πήρε μέτρα έγκαιρα, δεν έχουν εκτοξευτεί οι απολύσεις, ο στόχος της κυβέρνησης είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις ανοιχτές” τόνισε.

“Η παγκόσμια οικονομία θα κριθεί από την ταχύτητα που θα βρεθεί το φάρμακο πρώτα και αμέσως μετά το εμβόλιο” συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας το άρθρο του Θανάση Καρτερού κατά του Σωτήρη Τσιόδρα είπε ότι “είναι ο,τι θλιβερότερο έχω διαβάσει. Σας διαβεβαιώ πως μετά από πολλά χρόνια στην πολιτική, έχω δει στη ζωή μου πολλά κείμενα που με έχουν τα μάλα ενοχλήσει. Πάρα πολλά. Αυτό είναι ένα, το οποίο ομολογώ, ότι δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα διότι εντάξει σε έναν πολιτικό αντίπαλο τον πολεμάς, του λες… εμείς έχουμε ζήσει και ακραίες επιθέσεις, αλλά σε έναν άνθρωπο ο οποίος κοντεύει να λιώσει πάνω σε αυτή την καρέκλα, ο οποίος έχει τη γενικότερη αναγνώριση όλων, ο οποίος είναι ειλικρινής μέχρι ρανίδος, να βγαίνεις και να κανείς αυτή τη χυδαία επίθεση, είναι θλιβερό. Και είναι θλιβερό για τον άνθρωπο που το υπογράφει”.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

Πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.