Μπήκε επιτέλους σήμα stop στη διασταύρωση του νέου περιφερειακό με το κεντρικό δρόμο Ιεράπετρας-Αγ. Νικολάου


0
(0)
Mια πινακίδα stop τοποθετήθηκε τις περασμένες μέρες σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο ενός δρόμου στην Ιεράπετρα που παραλίγο να αποβεί μοιραίος για οδηγούς αυτή την εβδομάδα.

Μιλάμε για το τμήμα του νέου περιφερειακού δρόμου της Ιεράπετρας που ενώνει το δυτικό με το ανατολικό τμήμα του νέου σχεδίου πόλης και διασταυρώνεται με τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας-Αγίου Νικολάου.

Σε εκείνη τη διασταύρωση τις προηγούμενες μέρες παραλίγο να συμβεί ένα πολύ επικίνδυνο τροχαίο, αφού όπως μετέφεραν στο Ράδιο Λασίθι οδηγοί που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, ένας οδηγός που κινούνταν στο νέο περιφερειακό με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο Petra Mare, διέσχισε με ταχύτητα 60-70 χλμ τον εθνικό χωρίς ούτε να σταματήσει ούτε και να αντιληφθεί ότι κινούνταν οχήματα και από τις δύο πλευρές του κεντρικού δρόμου. Από τύχη και μόνο δεν συγκρούστηκε με δύο οχήματα και των δύο κατευθύνσεων απ’ τα οποία πέρασε ανάμεσα.

Το θέμα αναδείχθηκε από το Ράδιο Λασίθι και ευτυχώς η ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου ήταν άμεση, αφού σε ένα έτσι κι αλλιώς επικίνδυνο σημείο με περιορισμένη ορατότητα, και σε ένα δρόμο με πολλά προβλήματα που ακόμα δεν έχει παραδοθεί επίσημα, τοποθετήθηκε την επόμενη μέρα πινακίδα Stop, ώστε και οδηγοί που δεν γνωρίζουν την περιοχή να είναι πιο προσεκτικοί.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.