Μπάρες για την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στον παραλιακό πεζόδρομο του Μακρύ Γιαλού


Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Με μπάρες απαγόρευσης κυκλοφορίας και συχνότερους ελέγχους από την Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία, επιχειρείται να δοθεί λύση στο πρόβλημα της κυκλοφορίας μηχανών και οχημάτων στον παραλιακό πεζόδρομο στο λιμάνι του Μακρύ Γιαλού, ενόψει της τουριστικής σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτό ήταν κάτι που αποφασίστηκε σε χθεσινή σύσκεψη μεταξύ του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Βρυγιωνάκη, της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας και του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής.

Τα παράπονα που γίνονται από τις πολλές επιχειρήσεις της παραλίας είναι πολλά και δικαιολογημένα ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο κ. Βρυγιωνάκης, τονίζοντας επίσης πως πάρθηκε η απόφαση για ανεφοδιασμό των καταστημάτων μόνο το πρωί, ώστε όλη την υπόλοιπη ημέρα να μην περνά κανένα όχημα στον πεζόδρομο.

Παράλληλα θα τοποθετηθούν πινακίδες που θα και θα γίνει ενημέρωση σε όλο τον κόσμο της περιοχής ώστε γρήγορα να εφαρμοστούν τα μέτρα, ενώ παράλληλα προβλέπεται και άυξηση των ελέγχων από την Αστυνομία και την Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.