Μουσικό γυμνάσιο Λασιθίου: Πλήρως διαμορφωμένο κι εξοπλισμένο εν αναμονή των εξελίξεων


0
(0)

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου στο Καβούσι επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, κα. Μαρία Σκυβάλου- Ρουμελιωτάκη και κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, την πρόεδρο της κοινότητας Καβουσίου κα. Μαρία Χαλκιαδάκη, τον τοπικό σύμβουλο κ. Γιάννη Χαλκιαδάκη, τη γεωπόνο του Δήμου δρ. Μαρία Βασαρμιδάκη και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη.

Κατά την εν λόγω επίσκεψη ο Δήμαρχος περιηγήθηκε στις ανακαινισμένες υποδομές στις οποίες έχουν λάβει χώρα εκτεταμένες παρεμβάσεις και εργασίες συντήρησης μεταξύ των οποίων αντικατάσταση κουφωμάτων, εσωτερικός και εξωτερικός ελαιοχρωματισμός του κτιρίου και διαμορφώσεις γραφείων και αιθουσών διδασκαλίας.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε η ύπαρξη όλου του νέου και αναγκαίου υλικοτεχνικού σχολικού εξοπλισμού που απαιτείται για τη λειτουργία του σχολείου και επισημάνθηκαν οι συμπληρωματικές εργασίες που χρειάζονται (ηλεκτροφωτισμός, συντήρηση λεβητοστασίου, εργασίες πρασίνου, παρεμβάσεις στον αύλειο χώρο) ώστε να ολοκληρωθεί η πλήρης διαμόρφωση της σχολικής υποδομής.

Ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε:

«Σήμερα στους χώρους του μουσικού γυμνασίου Λασιθίου έπρεπε να βλέπουμε καθηγητές και μαθητές μέσα στις τάξεις τους, με τα βιβλία να βρίσκονται ήδη στα χέρια των μαθητών και μαθήματα να διδάσκονται.

Το σχολείο είναι καθ όλα έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές του καθώς από την πρώτη στιγμή παρά την πίεση του χρόνου κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου και μπήκαν σε υλοποίηση όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και οι απαιτούμενες εργασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη λειτουργία της σχολικής μονάδας την παρούσα σχολική περίοδο.

Συνεχίζουμε λοιπόν, τις διεκδικήσεις για το Μουσικό Γυμνάσιο με την πεποίθηση να ακούσουμε άμεσα να χτυπά το πρώτο κουδούνι του πρώτου Μουσικού Σχολείου στο νομό Λασιθίου.

Το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να αναθεωρήσει και να επανεξετάσει την απόφαση του για άρση της λειτουργίας του μοναδικού Μουσικού Γυμνασίου στο νομό Λασιθίου και ευελπιστούμε σε θετικές εξελίξεις στην επερχόμενη συνάντησή μας με την Υπουργό παιδείας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *