Μους φράουλας


0
(0)

Συστατικά

  • 350 γρ. φράουλες, + έξτρα, για το σερβίρισμα
  • 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Καθαρίζουμε τις φράουλες από το κοτσάνι τους και τις βάζουμε στο μηχάνημα με τα μαχαίρια μαζί με τη ζάχαρη.
  • Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να διαλυθούν εντελώς οι φράουλες με τη ζάχαρη και να γίνουν πουρές. Μεταφέρουμε τον πουρέ σε ένα μπολ.
  • Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος με το σύρμα για 3-4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί.
  • Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τον μισό πουρέ φράουλας.
  • Ανακατεύουμε με ελαφριές κυκλικές κινήσεις τον πουρέ με τη σαντιγί μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο ροζ μείγμα.
  • Σερβίρουμε σε ποτήρια μοιράζοντας στον πάτο τον μισό πουρέ φράουλας και από πάνω τη μους.
  • Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για 1 ώρα ώστε να σφίξει η μους.
  • Διακοσμούμε με φράουλες και σερβίρουμε.

πηγη:akispetretzikis.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *