Μοσχαρίσια σουβλάκια με πικάντικη μαρινάδα


0
(0)

Συστατικά

Για τη μαρινάδα

  • 150 γρ. μπίρα, σκούρα
  • ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
  • χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
  • 3 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά τσίλι, μικρή
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1/4 κ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν

Για τα σουβλάκια

  • 1 1/2 κιλό μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκαλα, κομμένες σε κύβους 3 εκ.
  • 150 γρ. ντοματίνια
  • 1 κρεμμύδι

Για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος ανακατεύοντας, ώστε να πάει παντού η μαρινάδα.
  • Κλείνουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή μία νύχτα.
  • Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος εναλλάξ με τα ντοματίνια και το κρεμμύδι στις σούβλες και τα ψήνουμε σε καυτό BBQ ή στο γκριλ στον φούρνο, με προσοχή, για 20-30 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά.
  • Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι με αρακά.

Tip

Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να συνοδέψουμε τα σουβλάκια με ψητές ή τηγανητές πατάτες.

πηγη:akispetretzikis.com

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.