ΜΝΜ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


0
(0)

Ήταν 18 Οκτωβρίου 1981 όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου για πρώτη φορά αποσπώντας στις εκλογές ποσοστό 48,07%.

40 χρόνια μετά οι ιδέες και τα ιδανικά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας οδηγούν.

Διαχρονικά το DNA των κρητικών υπήρξε άρρηκτα συνδεδεμένο  με την Δημοκρατική παράταξη  καθώς μόνο εκείνη αφουγκράστηκε πλήρως τους προβληματισμούς των ανθρώπων της περιφέρειας, μηδένισε τις ανισότητες και δημιουργώντας  κράτος ίσων ευκαιριών για  όλους.

Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές παραμείναμε σταθεροί, αναλογιστήκαμε τις ευθύνες μας και παρά την πολιτική απαξίωση που βιώσαμε ως νέοι, δεν στελεχώσαμε τα αντίπαλα κόμματα στον βωμό της πολιτικής εξουσίας.

40 χρόνια μετά συνεχίζουμε  να διεκδικούμε, έχοντας ως εχέγγυο την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ και σε συνδυασμό με την ιδέα της δημιουργίας που μας διακατέχει ως νέα γενιά, αγωνιζόμαστε για το μέλλον που μας αξίζει.

Νέα Γενιά Κινήματος Αλλαγής Κρήτης

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr