«Μισογκρεμισμένες αίθουσες» στο ΕΠΑΛ Σητείας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)

Δεκατρία χρόνια σε αναμονή

«Εικόνες ντροπής» με μισογκρεμισμένες αίθουσες συνθέτουν ένα σκηνικό που προκαλεί απόγνωση.

Τμήμα κτηρίου με τα μηχανολογικά εργαστήρια στο ΕΠΑΛ Σητείας υπέστη καθίζηση το 2005. Έκτοτε και παρά τις υποσχέσεις η κατάσταση παραμένει τραγικά ίδια.

«Δεν πάει άλλο, το ποτήρι ξεχείλισε. Βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Για να γίνονται τα μαθήματα , τα μηχανολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί σε διάφορες μικρές, ανεπαρκείς, ακατάλληλες και επικίνδυνες αίθουσες. Δεν δικαιούνται όμως οι μαθητές του τομέα μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Σητείας το έτος 2018 σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες εργαστηρίων;», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε διαμαρτυρία λοιπόν προχωρούν γονείς, καθηγητές και μαθητές ενάντια στο χρονίζον κτιριακό πρόβλημα των ΕΠΑΛ. Η προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των μηχανολογικών εργαστηρίων του ΕΠΑΛ στις 11 το πρωί για να καταλήξει αργότερα στο Δημαρχείο Σητείας.

«Πότε επιτέλους θα σταματήσει να υπάρχει αυτή η εικόνα ντροπής των μισογκρεμισμένων αιθουσών στη πρόσοψη του κτιρίου; Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση του κτιριακού προβλήματος των μηχανολογικών εργαστηρίων», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση από την Επιτροπή Αγώνα Για το Κτιριακό του ΕΠΑΛ Σητείας.

 

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.