Μινωικές Γραμμές: Αποχωρούν από το Χρηματιστήριο Αθηνών


Τελευταία ενημέρωση 7 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Ανοικτή προσφορά για απόκτηση μετοχών από υφιστάμενους μετόχους

Κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 01/11/2018 των μετόχων της εταιρείας Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ, ελήφθη η απόφαση για τη διαγραφή (έξοδο) της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών (X.A.).

Η σχετική απόφαση και το αίτημα διαγραφής έχουν ήδη υποβληθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Περαιτέρω, η εταιρεία Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ ανακοινώνει ότι η εταιρεία GRIMALDI GROUP SpA, βασικός μέτοχος της εταιρείας Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ, με ποσοστό συμμετοχής σήμερα άνω του 96,6% συνεχίζει να προβαίνει σε αγορές μετοχών της εταιρείας μέσω του Χ.Α. και με την παρούσα απευθύνει ανοικτή προσφορά για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ από υφιστάμενους μετόχους της εταιρείας που ενδιαφέρονται να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους υπό τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση. Η προσφορά ισχύει για περίοδο 30 ημερολογιακών ημερών και συγκεκριμένα θα εκκινήσει στις 7 Μαρτίου 2019 και θα λήξει στις 5 Απριλίου 2019.

Η GRIMALDI GROUP SpA προσφέρει 2,40 ευρώ για κάθε μετοχή. Η παραπάνω διαδικασία έχει γνωστοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους, μπορούν να απευθύνονται στη Χρηματιστηριακή Εταιρεία με την οποία συνεργάζονται.

Ο βασικός μέτοχος GRIMALDI GROUP SpA έχει αναθέσει στην Εθνική Χρηματιστηριακή την εκτέλεση εντολών αγοράς μέσω του Χ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της εταιρείας Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ, στο τηλέφωνο 2810399840, ή στη διεύθυνση 25ης Αυγούστου αρ. 17, Ηράκλειο Κρήτης ΤΚ 71202.

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξόδου της εταιρείας ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ από το Χ.Α., οι μέτοχοι μειοψηφίας που θα θελήσουν να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους στο βασικό μέτοχο, θα μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της εταιρείας ή σε τραπεζικό υποκατάστημα που θα υποδειχθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Η ευχέρεια αυτή παρέχεται προς διευκόλυνση τυχόν ενδιαφερομένων μετόχων-πωλητών και δεν περιορίζει ούτε καταργεί οποιαδήποτε κατ’ νόμο δικαιώματα των μετόχων μειοψηφίας υφίστανται σήμερα ή μελλοντικά κατόπιν της διαγραφής της εταιρείας Μινωικές Γραμμές ΑΝΕ από το Χ.Α

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.