Μικροί και μεγάλοι “μυούνται” στην Κυκλική Οικονομία- Σάββατο 12 Μαρτίου εκδήλωση από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος» στις Γούρνες Ηρακλείου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Μαρτίου 2022 by manos (seo)-admin

Την ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις για την έννοια της Κυκλικής Οικονομίας και την εφαρμογή της στην καθημερινότητά μας θα έχουν, το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου, γονείς και εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν την ανοιχτή εκδήλωση με θέμα την “Κυκλική Οικονομία στην Αλιεία, τις Υδατοκαλλιέργειες και τον Τουρισμό της Κρήτης” που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης των Ευρωπαϊκών Έργων BLUEfasma και INCIRCLE (INTERREG MED).

Παράλληλα, παιδιά Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης του δημοτικού σχολείου θα συμμετάσχουν δωρεάν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ενυδρείου για την κυκλική οικονομία με τίτλο: «Ο βυθός μέσα από τα χέρια μας» που περιλαμβάνει βιωματική ξενάγηση και δημιουργία χρηστικών υλικών από εγκαταλειμμένο αλιευτικό εξοπλισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου, από τις 12.00 ως τις 14.00, στο Ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος» στις Γούρνες Ηρακλείου.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των μαθητών στο τηλ. 2810-337788.

Λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την είσοδο απαιτείται πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού (ενήλικες) ή rapid test ή self-test 24ώρου (παιδιά 5-17 ετών).

Download (PDF, 190KB)

7

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.