Μια πρόσληψη και κάλεσμα για νομική και λογιστική κάλυψη από το Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας


0
(0)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΄΄Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας΄΄, καλεί τα δικηγορικά γραφεία της Ιεράπετρας που θα ήθελαν να αναλάβουν την νομική κάλυψη  του συλλόγου και την παροχή νομικών συμβουλών στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τους όρους συνεργασίας (τυχόν απαιτήσεις).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΄΄Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας΄΄, καλεί τα λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία της Ιεράπετρας που θα ήθελαν να αναλάβουν την  λογιστική – φοροτεχνική κάλυψη του συλλόγου και την παροχή λογιστικών – φοροτεχνικών συμβουλών στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τους όρους συνεργασίας (τυχόν απαιτήσεις).

.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΄΄Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας΄΄, καλεί νοσηλευτές η νοσηλεύτριες που επιθυμούν να εργαστούν στις δομές φιλοξενίας του  συλλόγου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Πληροφορίες: κα Μαρία Αντωνού 2842300668

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:  filoigilikias2001@yahoo.com

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *