Μια «Πράξη Αγάπης» έφερε την μεγάλη νίκη για τον μικρό Άγγελο


0
(0)
Ο μόλις 7 ετών, μικρός μαχητής ολοκλήρωσε με 100% επιτυχία την χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκε από τον κορυφαίο εξειδικευμένο νευροχειρουργό Δρ. Βασίλειο Ζούντσα, στην κλινική «Άγιος
Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Έπειτα από 3 χρόνια συνεχούς μάχης με τη νόσο, διαδοχικά χειρουργεία στον εγκέφαλο και αναρίθμητες θεραπείες, για πρώτη φορά επετεύχθη  η ολική αφαίρεση του όγκου από τον εγκέφαλο του παιδιού, γεγονός που αποτελεί σημαντικό όπλο για τη μη επανεμφάνισή του. Χάρη στην έμπρακτη συμπαράσταση εκατοντάδων ανθρώπων, συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό που απαιτούνταν για να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα διάσωσης του μικρού ήρωα.

Ο μικρός μαχητής θα συνεχίσει να νοσηλεύεται και να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες που απαιτούνται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.
Ο Οργανισμός «Πράξη Αγάπης» ανέλαβε το περιστατικό του μικρού Άγγελου το Νοέμβριο του 2020 μετά από έκκληση της οικογένειας με σκοπό την πλήρη εξυγίανσή του. Εξειδικευμένοι εκπρόσωποι του Οργανισμού, μετά από την απαραίτητη κοινωνική και ιατρική έρευνα, πάντα σε συνεργασία με τα μέλη της οικογένειας  και με την αμέριστη στήριξη του κόσμου που συνέβαλε καθοριστικά στην συγκέντρωση του ποσού, εξασφάλισαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και άνοιξαν τον δρόμο για την διάσωση του μικρού Άγγελου.
Η αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η ομάδα του Οργανισμού θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του μικρού και της οικογένειάς του για όσο διάστημα χρειαστεί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό της πορείας της υγείας του μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://praxiagapis.gr/peristatiko-mikros-aggelos/

Με εκτίμηση
Η Ομάδα του
OΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *