«Μια νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Ναυμαχίας – Τα παιδιά προτεραιότητα όλων μας»


0
(0)

Τη νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Ναυμαχίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Αντιδήμαρχο, κ. Μανόλη Γεωργαλάκη, όπου και την παρέδωσαν προς χρήση στους πολίτες του Δήμου. Πρόκειται για μια νέα παιδική χαρά με καινούργια δάπεδα και όργανα ασφαλείας για τα παιδιά, με νέα μέσα αναψυχής και ψυχαγωγίας, καθώς και με πολύ χρώμα. Εκτός από την κατασκευή της παιδικής χαράς, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποψίλωσης των χόρτων, τοποθέτηση νέας περίφραξης, εργασίες ηλεκτροφωτισμού, ελαιοχρωματισμού κ.α..

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν χώρο συνάθροισης των μικρών πολιτών προσφέροντάς τους ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, που ειδικά αυτήν την περίοδο έχουν τόσο ανάγκη. Στη Ναυμαχία, συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται  καθημερινά πολλά μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ως Δημοτική Αρχή στοχεύουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας σε όλους τους τομείς. Τα παιδιά είναι το μέλλον και είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε γι΄αυτά.

Πρέπει ο καθένας από μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και ειδικά στα μικρά παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να είναι  προτεραιότητα όλων μας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *