«Μια νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Ναυμαχίας – Τα παιδιά προτεραιότητα όλων μας»


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 12 Ιουνίου 2021 by energinews (admin)

Τη νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Ναυμαχίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Αντιδήμαρχο, κ. Μανόλη Γεωργαλάκη, όπου και την παρέδωσαν προς χρήση στους πολίτες του Δήμου. Πρόκειται για μια νέα παιδική χαρά με καινούργια δάπεδα και όργανα ασφαλείας για τα παιδιά, με νέα μέσα αναψυχής και ψυχαγωγίας, καθώς και με πολύ χρώμα. Εκτός από την κατασκευή της παιδικής χαράς, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποψίλωσης των χόρτων, τοποθέτηση νέας περίφραξης, εργασίες ηλεκτροφωτισμού, ελαιοχρωματισμού κ.α..

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν χώρο συνάθροισης των μικρών πολιτών προσφέροντάς τους ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, που ειδικά αυτήν την περίοδο έχουν τόσο ανάγκη. Στη Ναυμαχία, συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται  καθημερινά πολλά μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ως Δημοτική Αρχή στοχεύουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας σε όλους τους τομείς. Τα παιδιά είναι το μέλλον και είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε γι΄αυτά.

Πρέπει ο καθένας από μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και ειδικά στα μικρά παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να είναι  προτεραιότητα όλων μας».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.