Μια ευφάνταστη πρόσκληση μέσω ταχυδρομείου έλαβαν τα «πρωτάκια» για την πρώτη τους μέρα στο 4ο Δημοτικό Ιεράπετρας!


Τελευταία ενημέρωση 2 εβδομάδες by manos (ceo)-admin

Με μια υπέροχη έκπληξη και ένα θερμό καλωσόρισμα σκέφτηκαν να υποδεχτούν τα «πρωτάκια» που από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπουν για πρώτη φορά στο σχολικό περιβάλλον του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας.

Οι τρεις καθηγητές των τμημάτων της 1ης τάξης, Ντίνα Πιτροπάκη, Πάρης Τιμολέων και Νίκη Κάντζου ετοίμασαν ένα γράμμα υποδοχής των νέων μαθητών το οποίο τους έστειλαν ταχυδρομικώς στο σπίτι τους με το ταχυδρομείο!

Και οι τρείς όπως και η νέα Διευθύντρια Εμμανουέλα Δασκαλάκη αλλά και η Χριστίνα Αλεξάκη-Πυργιωτάκη, μια μητέρα που έλαβε έκπληκτη το γράμμα, μίλησαν στο Ράδιο Λασίθι για αυτή την πρωτότυπη πρωτοβουλία που όπως φαίνεται στην πράξη γέμισε τους μικρούς μαθητές με ανυπομονησία για την πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

Όπως είπαν οι δάσκαλοι κάθε χρόνο βρίσκουν τρόπους για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των νέων μαθητών και να τους κάνουν να νιώσουν άνετα επιλέγοντας ένα θέμα με το οποίο ασχολούνται όλη τη χρονιά και φέτος σκέφτηκαν να κάνουν ένα βήμα περισσότερο και να μεταδώσουν αυτή τους την η ιδέα πριν φτάσουν τα παιδιά στο σχολειο, μετά και από συνεννόηση με τα ΕΛΤΑ Ιεράπετρας τα οποία ευχαρίστησαν θερμά. Στο γράμμα παρουσιάζεται και το «θέμα» της φετινής χρονιάς που είναι το ουράνιο τόξο και γύρω από αυτό όλη τη χρονιά θα γίνονται διάφορες δραστηριότητες.

Δείτε το γράμμα και ακούστε όσα είχαν να πουν οι εκπαιδευτικοί:

ΑΚΟΥΣΤΕ (ΕΔΩ)

8

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.