Μια «γροθιά» οι φίλοι για το Μάριο μετά το φρικτό τροχαίο


0
(0)

Έκκληση για βοήθεια για τον 25χρονο Μάριο που πρέπει να πάει σε κέντρο αποκατάστασης

Μια «γροθιά» έχει γίνει όλη η Κρήτη για τον 25χρονο Μάριο Πατσαδάκη που τραυματίστηκε σε τροχαίο καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στα Χανιά ή τη Λάρισα. Οι συνάδελφοι από κατάστημα όπου δούλεψε ο Μάριος, οι πρώην συνάδελφοι της μητέρας του (που άφησε την εργασία της για να βρίσκεται στο πλευρό του), φίλοι και συγγενείς έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να συγκεντρωθεί το δυσβάσταχτο ποσό που απαιτείται.

Δείτε την έκκληση του φίλου του Μιχάλη Νηστικάκη να βοηθήσει όποιος μπορεί

Σύμφωνα με την μητέρα του 25χρονου Νίκη Ασκορδαλάκη: «ζητάω στήριξη και από την Περιφέρεια Κρήτης καθώς ο Μάριος ήταν φαντάρος και ανασφάλιστος. Ίσως μπορέσει μέσω του ΕΟΠΥΥ να γίνει κάτι έστω κι αν είναι ανασφάλιστος, καθώς διαφορετικά είναι τεράστιο το χρηματικό ποσό που απαιτείται. Εμείς την άλλη εβδομάδα πρέπει να φύγουμε για αποκατάσταση και δεν ξέρουμε πόσους μήνες θα διαρκέσει».

Απαιτούνται 7.500 μηνιαίως

Το ποσό που απαιτείται ανέρχεται σε 7.500 ευρώ μηνιαίως και συνολικά ίσως απαιτηθούν έως και 50.000 ευρώ μόνο για την αποκατάσταση, χωρίς τα έξοδα του συνοδού. Ο πατέρας του Μάριου έχει «φύγει» από τη ζωή, η μητέρα του άφησε τη δουλειά της από την 8η Φεβρουαρίου που σημειώθηκε το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή τους και ο Μάριος δεν έχει ασφάλεια. Μετά από τις διαδοχικές επεμβάσεις και τη νοσηλεία στην εντατική, νοσηλεύεται πλέον σε κλινική του Βενιζελείου περιμένοντας να αναχωρήσει με πολλές ελπίδες για το μέλλον του. Όλοι ελπίζουν ότι ο 25χρονος θα επικοινωνήσει και πάλι με τους φίλους του, θα σφίξει την μητέρα του στην αγκαλιά του και θα σταθεί και πάλι στα πόδια του μετά το φρικτό ατύχημα με τη μηχανή.

Σύμφωνα με την μητέρα του «αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας καθώς ο εγκέφαλός του δεν δίνει τη σχετική “εντολή’’ και στο κέντρο αποκατάστασης θα μας βοηθήσουν κινητικά. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, απλούς πολίτες που στέκονται στο πλευρό μας και μας έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής σε ό,τι χρειαστήκαμε. Όποιος μπορεί ας συνδράμει γιατί έχουμε συγκεντρώσει μόνο τα λεφτά για την αρχή της αποκατάστασης…»

O χρόνος “σταμάτησε” στο φρικτό τροχαίο

Η ελπίδα δεν χάθηκε για το παλικάρι για το οποίο ο χρόνος μπορεί να «σταμάτησε» τη στιγμή του ατυχήματος, αλλά θέλει και πάλι να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία. Η οικογένεια και oι φίλοι του Μάριου πιστεύουν ακράδαντα ότι διαθέτει ανεξάντλητη ψυχική δύναμη και μπορεί να τα καταφέρει. Με προσευχή, τη βοήθεια των ειδικών και θετική ενέργεια πιστεύουν ότι το παλικάρι μπορεί να γυρίσει «σελίδα» στη ζωή του, αφήνοντας τα άσχημα γεγονότα στο παρελθόν…

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.