ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Με τον κ. Μάκη Τερζάκη, τοπικό αθλητή motocross, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Ο κ. Τερζάκης πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιους αγώνες motocross και μάλιστα στον πρόσφατο Πανελλήνιο αγώνα νοτίου Ελλάδας, που έλαβε χώρα στη Μεγαλόπολη, κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε 75 συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα εκπαιδεύει νέους αθλητές που επιθυμούν να ασχοληθούν με τ ο άθλημα.

Ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε:

«Είναι πολύ ευχάριστο να παρακολουθούμε την ένθερμη ενασχόληση των δημοτών μας με διάφορα είδη αθλημάτων πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστούν σε Πανελλήνιους Αγώνες φέρνοντας διακρίσεις.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός διαθέτει πλέον αρκετούς λάτρεις στον Δήμο μας και γι’ αυτό βλέπουμε θετικά την πρόταση για δημιουργία πίστας motocross στην Ιεράπετρα ώστε εκτός από την προπόνηση των αθλητών να μπορούμε να φιλοξενούμε και αγώνες.

Συγχαίρω τον κ. Τερζάκη για την προσπάθεια και τις επιδόσεις του που ενισχύουν και γνωστοποιούν την φιλοαθλητική φυσιογνωμία της Ιεράπετρας με το σπουδαίο αθλητικό δυναμικό και του εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.»

πηγη:Δημος ιεραπετρας

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.