Μητσοτάκης: Ανοίγει το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα – Παραμένει το πρόστιμο στα 300 ευρώ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Ανοίγει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα, ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του στη Βουλή, κάνοντας αποδεκτή την πρόταση της επιτροπής των λοπιμοξιωλόγων.

«Θα ανοίξουμε το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα εκτός από κόκκινες περιοχές που θα λειτουργήσουν με click away. Καμία επιστρεπτέα προκαταβολή δεν υποκαθιστά το τζίρο των καταστημάτων. Το λιανεμπόριο είναι απαραίτητο να λειτουργήσει αλλά με κανόνες θα τους ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς, ώστε να περιορίσουμε στο βαθμό του εφικτού -κανείς δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση – μια άνοδο των κρουσμάτων» είπε μεταξύ άλλων. Επεσήμανε πως η απόφαση ελήφθη από τους ειδικούς και απηύθυνε έκκληση για επιπλέον στήριξη ώστε να αποδώσει το άνοιγμα και να λειτουργήσει το λιανεμπόριο με κανόνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ότι ανακαλεί την απόφαση για αύξηση του προστίμου παραβίασης των μέτρων στα 500 ευρώ, σε μια κίνηση καλής θέλησης, μετά και την έντονη κριτική που ακούστηκε από την αντιπολίτευση. Το πρόστιμο δηλαδή για όσους παραβιάζουν τα μέτρα για την πανδημία παραμένει στα 300 ευρώ.

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.