ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Βουλευτής Ν.Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

 «Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σηματοδοτεί το τέλος μιας ακόμη σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς σίγουρα καλύτερης  από την περσινή, δεδομένου ότι φέτος τα σχολειά  λειτούργησαν «δια ζώσης».  Και πάλι όμως δεν έλειψαν τα προβλήματα και τα κενά.  Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς που με κόπους, θυσίες και πολύ δουλειά έφτασαν ως το τέλος.

Ένα τέλος που ουσιαστικά είναι και μια νέα αρχή. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις σίγουρα είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή των νέων ανθρώπων αλλά δεν είναι ο καθοριστικός. Στην πορεία τους για να συναντηθούν με τα όνειρά τους θα υπάρξουν πολλοί ακόμη σταθμοί και πολλές ακόμη ευκαιρίες. Χρειάζεται κουράγιο, συνεχή προσπάθεια και αισιοδοξία.

Οι νέοι, οι νέες και οι γονείς τους θα πρέπει, την περίοδο των εξετάσεων, να έχουν ψυχραιμία, αισιοδοξία και την βεβαιότητα ότι τίποτε δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα όλα τώρα αρχίζουν.

Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων το μέλλον είναι μπροστά και  πρέπει να διαμορφωθεί από τις δημιουργικές δυνάμεις των παιδιών μας.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους».

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.