Με 5 συγκροτήματα ρόκαρε το ChaniaRockFestival


0
(0)

Κανονικά διεξήχθη και φέτος το ChaniaRockFestival με την συμμετοχή πολύ κόσμου που παρακολούθησε τη συναυλία τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Η αυλαία και του φετινού ChaniaRockFestival, έπεσε την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά, για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο, εμφανίστηκαν 5 σπουδαία συγκροτήματα, από 5 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Οι NIGHTSTALKER, οι NAXATRAS, οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, οι DRIVEBLIND και οι MOTIFF.
CRF 6
Να σημειωθεί ότι λόγω της κατάστασης ακυρώθηκε για λόγους ευνόητους η συναυλία των Sisters Of Mercy που είχε αναγγελθεί τον Φεβρουάριο – πριν το lockdown – για τις 2 Αυγούστου, του μοναδικού ξένου συγκροτήματος που θα εμφανίζονταν στο φεστιβάλ.
CRF 7
Οι διοργανωτές ευχαριστημένοι ανέφεραν: “Είχαμε την τιμή, να είμαστε το μοναδικό φεστιβάλ που είχε πραγματοποιηθεί άλλη χρονιά και συνέχισε απρόσκοπτα το σερί του, παρά τις πολύ δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν μας σταμάτησαν τα capitalcontrols του 2015, οι ακραίες καιρικές συνθήκες με τον καύσωνα του 2017, οι εθνικές εκλογές του 2019, θα μας σταματούσε η πανδημία;
CRF 10 NIGHTALKER
Κόσμος από κάθε γωνιά της χώρας, μας τίμησε με την παρουσία τους, παρακολούθησε τη συναυλία με όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις και τα μέτρα που χρειάστηκε να εφαρμοστούν και πέρασε μία αξέχαστη βραδιά, όπως κι εμείς”.

To ChaniaRockFestival ανανεώνει το ραντεβού το καλοκαίρι 2021

Οι φωτογραφίες των Μανώλη Βαρούχα και Hevander μας μεταφέρουν στο ChaniaRockFestival στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά.

ogdoo.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.