Με φόντο την γραφική Λίμνη συνέντευξη του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στους Young Liberals


0
(0)

Θέματα αυτοδιοίκησης, κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της εποχής μας, η κρίση της πανδημίας, οι νέοι και η E.E,  βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε χθες (19/6), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στον προϊστάμενο του ελληνικού γραφείου του πολιτικού ιδρύματος Friedrich Naumann κ. Αθανάσιο Γραμμένο καθώς και στην υπεύθυνη της ομάδας των Young Liberals Greece στην Κρήτη, κ. Αμαλία Μεθυμάκη.

Με φόντο την γραφική Λίμνη του Αγίου Νικολάου, οι εκπρόσωποι των Young Liberals, έθεσαν τα ερωτήματα που είχαν προγραμματίσει στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, ενώ το πρωί του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης διοργάνωσαν εκδήλωση για τους νέους του δήμου, με κεντρικό θέμα : “η θέση των νέων στην Ευρώπη”.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Ελεύθερων Νέων (Young Liberals) συγκροτήθηκαν το 2016 και αποτελούν φιλελεύθερη πολιτική νεολαία. Στις δράσεις της, περιλαμβάνονται σεμινάρια, εργαστήρια (LibLabs) επιχειρηματικότητας, πολιτικές ομιλίες και εκπαιδευτικές αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέλη της ομάδας έχουν συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκά συνέδρια και έχουν εκθέσει τους ελληνικούς προβληματισμούς, σε μια σειρά θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος. Είναι μέλη του LYMEC, της ομοσπονδίας φιλελεύθερων νεολαιών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που είναι συνδεμένο με το European Liberals Forum και την “Renew Europe”, την τρίτη μεγαλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Στην παραπάνω συνάντηση, συμμετείχαν επίσης, τα μέλη της ομάδας Aret Demirci και Ελευθέριος Ασημακόπουλος.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.