Με υποχρεωτική χρήση μάσκας η έναρξη των «Κυρβείων 2020» στην Ιεράπετρα την Πέμπτη 23 Ιουλίου


0
(0)

Η επιτροπή και οι εθελοντές όλων των φορέων που συμβάλλουν στη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΥΡΒΕΙΑ 2020, φροντίζουν για την κατάλληλη οργάνωση και προετοιμασία των χώρων, σύμφωνα με τις εντολές της Πολιτείας.

Εμείς ως κοινό, πρέπει να εφαρμόζουμε τους κανόνες που ακολουθούν ώστε με ασφάλεια να απολαύσουμε τις εφετινές πολιτιστικές μας  εκδηλώσεις:

  1. Η χρήση της μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική τουλάχιστον όση ώρα είμαστε όρθιοι (αναμονή στην είσοδο – έξοδο, επίσκεψη στο κυλικείο, τουαλέτα κλπ).
  2. Δεν συγχρωτιζόμαστε στην είσοδο και την έξοδο. Ακολουθούμε τις ευγενικές υποδείξεις των εθελοντών που βρίσκονται εκεί μόνον για να βοηθήσουν.
  3. Διατηρείτε την απόσταση του 1,5 μέτρου από τους διπλανούς σας όσο είσαστε όρθιοι. Για τους καθήμενους θα υπάρχει απόσταση ασφαλείας με την κατάλληλη τοποθέτηση των καθισμάτων από την οργανωτική επιτροπή. Μην μετακινείτε τα καθίσματα.
  4. Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας από πριν από το σημείο προπώλησης στην κεντρική πλατεία της πόλης για να μην συγχρωτίζεστε αναμένοντας στην έκδοση των εισιτηρίων.
  5. Μην διστάζετε να κάνετε χρήση του αντισηπτικού που θα υπάρχει στον ειδικό πάγκο σε κάθε εκδήλωση.
  6. Χαιρετάτε τους φίλους σας με νεύμα ή τον αγκώνα. Δεν χρειάζονται χειραψίες και εναγκαλισμοί.
  7. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, κάθε είδος ατομικής προστασίας μια χρήσεως και μπουκάλια παρακαλούμε να απορρίπτονται στις ειδικές στεγανές σακούλες στην έξοδο του χώρου εκδήλωσης

Στηρίζουμε τον Πολιτισμό – Τηρούμε τα μέτρα

Μαρία Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας

Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Πρόεδρος Π.Τ. Ε.Ε.Σ Ιεράπετρας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *