Με τον αρχηγό Δημοτικής Παράταξης Α. Πετρά συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Δεκεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Αρχηγού Δημοτικής Παράταξης και Δημοτικού Συμβούλου κ. Αντωνίου Πετρά.

Ο Δήμαρχος, παρουσία της γενικής γραμματέως του Δήμου κας Θεοδώρας Χριστοδούλου και των συνεργατών του, ενημέρωσε τον κ. Πετρά και απάντησε σε ερωτήσεις του για τα έργα και τις μελέτες που υλοποιούνται την παρούσα χρονική στιγμή στον Δήμο Ιεράπετρας, τις νέες δημοπρατήσεις, τα έργα του Λιμενικού Ταμείου, τις προτάσεις που κατατίθενται και τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου εν μέσω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης.

Στα πλαίσια της συζήτησης τέθηκε και το θέμα λειτουργίας μονάδας ΤΟ.Μ.Υ. στον Δήμο Ιεράπετρας όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις ώστε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε: «Με τον κ. Πετρά είχαμε μία πολύ γόνιμη συζήτηση και τον ευχαριστώ για την επίσκεψη του. Μοιραζόμαστε κατεξοχήν το ενδιαφέρον μας για τον Δήμο Ιεράπετρας και επιθυμούμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

Παραμένουμε πάντα πρόθυμοι για οποιαδήποτε επικοινωνία με όποιον το επιθυμεί καθώς η ορθή και ολοκληρωμένη ενημέρωση όσων ασχολούνται με τα κοινά είναι ζωτικής σημασίας για τη λήψη ορθών αποφάσεων και για την πρόοδο του τόπου.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.