Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το 8ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας


0
(0)

 Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και των Νοσηλευτικών Διευθύνσεων των Νοσοκομείων της Κρήτης, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας από 8 έως 10 Οκτωβρίου 2021, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων Νέου Κτιρίου της Σχολής Επιστημών Υγείας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κάθε χρόνο, το Συμπόσιο αποτελεί κορυφαίο επιστημονικό γεγονός στον χώρο της Ογκολογίας, με παρουσίαση αποτελεσμάτων των τελευταίων ερευνών που άπτονται της πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης των ασθενών με καρκίνο. Ωστόσο, αυτή τη χρονική περίοδο, η διεξαγωγή του Συμποσίου εστιάζεται στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των συναδέλφων μας σε θέματα που αφορούν στην Πανδημία COVID-19 και τους κινδύνους που διατρέχουν από αυτή τα άτομα με χρόνια νοσήματα και ειδικά οι ασθενείς με καρκίνο, που είναι μία από τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Στο Συμπόσιο, που τελεί υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, των Τμημάτων Νοσηλευτικής όλων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας από την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο είτε με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά.

Το συμπόσιο πραγματοποιείται επίσης με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές:  «Από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και για τρεις μέρες η καρδιά της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα χτυπάει στο Ηράκλειο, ευελπιστώντας να προσφέρουμε γνώση στους συναδέλφους και να αναδείξουμε τις προκλήσεις στη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο.»

Download (PDF, 1.16MB)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *