Με την Ευρωπαία Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζα Φερέιρα, συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης


0
(0)

Στο πλαίσιο της παρουσίας στο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 που γίνεται στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης συναντήθηκε με την Ελίζα Φερέιρα, Ευρωπαία Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων.

Ο κ. Αρναουτάκης και η κα Φερέιρα υπήρξαν συνάδελφοι ευρωβουλευτές για μια πενταετία και είχαν συνεργαστεί αποτελεσματικά διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο συνεργασίας στην προώθηση θεμάτων περιφερειακής πολιτικής.

Στη διάρκεια της σημερινής συζήτησης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 και τις νέες προτεραιότητες για το ταμείο συνοχής, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή καθώς και το νέο ΕΣΠΑ και τους κανόνες που η Ε.Ε. προωθεί, με επίκεντρο πάντα την περιφερειακή ανάπτυξη που αποτελεί το κλειδί για την ευρωπαϊκή συνοχή.

Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαία Επίτροπος χειρίζεται το νέο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης που είναι ένα σημαντικό εργαλείο, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, που παρουσιάστηκε από την Ε.Ε. πρόσφατα.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *