Με… σύριγγες γέμισε η παραλία της Παχειάς Άμμου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Ένα πολύ παράξενο φαινόμενο αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η κοινότητα της Παχειάς Άμμου και η πολύπαθη παραλία του χωριού στην οποία κάθε χρόνο καταλήγουν μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών που ταξιδεύουν στο Αιγαίο.

Αυτή τη φορά όμως πέρα από το πρόβλημα των σκουπιδιών τα βόρεια ρεύματα γέμισαν την παραλία με… σύριγγες άγνωστης προέλευσης που προφανώς δημιουργούν άμεσο κίνδυνο στην περιοχή.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Ραπάνης πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει γίνει αντιληπτό το τελευταίο 20ήμερο, όμως χθες και σήμερα οι σύριγγες που έχουν εντοπιστεί στην παραλία είναι πάρα πολλές με τον ίδιο να μαζεύει σήμερα το πρωί περίπου 50.

Ευτυχώς πρόκειται για καινούριες και αχρησιμοποίητες σύριγγες με τις βελόνες να είναι καλυμμένες με καπάκι όμως το πρόβλημα παραμένει αφού οι σύριγγες θάβονται στην άμμο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος θα τις βρει.

Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλες παραλίες της βόρειας Κρήτης όπως αυτή του Καρτερού στο Ηράκλειο, και για το θέμα η κοινότητα έχει ενημερώσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και το Δήμο Ιεράπετρας με σκοπό να ενταθεί η προσπάθεια καθαριότητας της παραλίας η οποία είναι σε εξέλιξη

61

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.