Με πνεύμα συνεννόησης η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών παρατάξεων


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Μια συνάντηση που παρά τα όσα προηγήθηκαν έγινε σε καλό κλίμα ήταν η χθεσινή ανάμεσα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων της Ιεράπετρας.

Μια συνάντηση που προέκυψε μετά το αίτημα όλων των παρατάξεων έπειτα από ένα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο πολλά ακούστηκαν και κυρίως πολλά παράπονα εκφράστηκαν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Β. Μπινιχάκης λειτούργησε ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Πετράς μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όσα έγιναν στη συνάντηση τονίζοτνας πως υπήρξε πολύ καλό κλίμα μεταξύ όλων των παρευρισκομένων και συμφωνήθηκε να υπάρχει μια καλύτερη συνεννόηση του ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα την ώρα του συμβουλίου.

Τόσο οι επικεφαλής όσο και ο κ. Μπινιχάκης έθεσαν από την πλευρά τους όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία και τον κανονισμό του συμβουλίου, και τελικά υπήρξε κατανόηση για όσα συμβαίνουν.

Ο κ. Πετράς ανέφερε πως μετά από όσα είδε χθες, και την καλή διάθεση που φάνηκε, παίρνει πίσω τον χαρακτηρισμό «ανεπαρκής» με τον οποίο ο ίδιος είχε εκφραστεί εναντίον του κ. Μπινιχάκη, τονίζοντας πως όλοι στη ζωή τους έχουν υπάρξει κάποιες φορές ανεπαρκείς σε αυτό που κάνουν και ο χαρακτηρισμός αυτός ήρθε από την ένταση της στιγμής.

Τελικά όπως λέει στα διαδικαστικά θέματα συμφώνησαν σχεδόν στο 99% των θεμάτων, ενώ όλα όσα συζητήθηκαν θα γίνουν γνωστά και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος που θα λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.