Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η Ακαδημία του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Mε μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγαλύτερων παιδιών από όλη την Κρήτη, και αυστηρά μέτρα προστασίας ξεκίνησε σήμερα στην Ιεράπετρα το «Giannakis Αcademy», ένα camp προετοιμασίας που θα διαρκέσει από σήμερα ως και την Παρασκευή στα δύο κλειστά γυμναστήρια της Ιεράπετρας, σε συνεργασία με τον ΑΟΚ Ιεράπετρας.

Μια εμπειρία πρωτόγνωρη για όσα παιδιά ασχολούνται με το μπάσκετ αφού ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ένας ζωντανός θρύλος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο μπάσκετ τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, μαζί με τους συνεργάτες του θα αναλάβει να προπονήσει και να δείξει νέες τεχνικές και πρακτικές σε όλους τους συμμετέχοντες ηλικιών από 7 έως 17 ετών.

Ο κ. Γιαννάκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι περιγράφοντας τους στόχους της διοργάνωσης, τονίζοντας πως στόχος είναι να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα στα παιδιά ώστε να αγαπήσουν το παιχνίδι του μπάσκετ, να ανακαλύψουν και να δουλέψουν πάνω στα προσόντα και τις αδυναμίες τους, και τελικά να αποκτήσουν τα εργαλεία αλλά και τη νοοτροπία ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να ασχολούνται με πάθος και ενέργεια για το παιχνίδι που αγαπούν.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.