Με κοσμοπλημμύρα και μια Φουρέιρα που εντυπωσίασε, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ιεράπετρα!

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Δεκεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Μια άκρως εορταστική βραδιά ήταν στο κέντρο της Ιεράπετρας όπου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεύτηκε με μια Ελένη Φουρέιρα που ξεσήκωσε (και ζέστανε) τον πάρα πολύ κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία!

Όλα πήγαν καλά, και μετά από την Φιλαρμονική που έδωσε την τόνο και την πολύ αξιόλογη χορωδία νέων του Δήμου Ιεράπετρας ο «τολμηρός», όπως προσφωνήθηκε, πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, Μάνος Γεωργαλάκης μαζί με τον «γενναίο» Δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλαντζάκη υποδέχθηκαν την Ελένη Φουρέιρα η οποία ήταν αυτή που μέτρησε ανάποδα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να γεμίσει ο ουρανός πυροτεχνήματα!

Στη συνέχεια το πάρτυ ξεκίνησε στην πλατεία που είχε κατακλυστεί από κόσμο και πολλοί ήταν αυτοί που μάλλον δεν κατάφεραν να δουν από κοντά την τραγουδίστρια με τις χορεύτριες που τη συνόδευαν, αφού η πρόσβαση ήταν σχεδόν απαγορευτική και πολύς κόσμος έμεινε πίσω από τη σκηνή!

Η Ελένη Φουρέιρα για μιάμιση ώρα περίπου, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και αποζημίωσε όσους βρέθηκαν αυτή την χειμωνιάτικη βραδιά κοντά της για να διασκεδάσουν!

Δείτε μερικές φωτογραφίες:

 

 

 

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.