Με κορωνοϊό 7 από τους 15 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μαλών

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Σεπτεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Τα δύσκολα άρχισαν νωρίς και στο Δήμο Ιεράπετρας με τα κρούσματα σε μαθητές σχολείων να έχουν κάνει από πολύ νωρίς την εμφάνισή τους και πλέον να έχουμε και ένα τμήμα έτοιμο να κλείσει λόγω πολλών κρουσμάτων σε παιδιά.

Πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο στην ορεινή κοινότητα των Μαλών, στο οποίο συνολικά φοιτούν 15 μαθητές με τους 7 να είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Στο σχολείο εντοπίστηκε αρχικά ένα κρούσμα στις αρχές της εβδομάδας ενώ χθες μετά το δεύτερο θετικό κρούσμα έγιναν τεστ στις στενές επαφές των μαθητών με αποτέλεσμα να προκύψουν συνολικά 7 θετικά κρούσματα. Σε τεστ υποβλήθηκαν και οι τρεις εκπαιδευτικοί του σχολείου οι οποίοι ήταν αρνητικοί στον ιό.

Τα παιδιά πλέον είναι ήδη σε καραντίνα, ενώ σήμερα Πέμπτη κανένας γονέας δεν έστειλε το παιδί του στο σχολείο και αναμένονται διευκρινίσεις για το αν και πως θα λειτουργήσει το Δημοτικό αφού αφενός δεν έχει νοσήσει το 50%+1 των μαθητών, αφετέρου όμως μιλάμε για ένα πρακτικά ενιαίο σχολείο χωρίς ξεκάθαρα τμήματα και έτσι δεν είναι ξεκάθαρες οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν.

radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.