Με κορωνοϊό ο Θ. Χηνόπουλος στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας – Συγχαίρει για την οργάνωση, σοβαρά παράπονα για την αξιοποίηση δωρεών


0
(0)

Μια μικρή περιπέτεια που εξελίσσεται με τρόπο που θα έχει αίσιο τέλος, αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος και προς το παρόν πρόεδρος του ΟΦΙ, Θανάσης Χηνόπουλος, ο οποίος από την περασμένη Κυριακή νοσηλεύεται στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Χηνόπουλος μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για την κατάσταση που βιώνει και το πως έχει εξελιχθεί η νοσηλεία του στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Όπως λέει ο ίδιος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 3 Σεπτεμβρίου και αρχικά παρέμεινε σπίτι του με κάποια συμπτώματα θέλοντας να αποφύγει τη νοσηλεία, όταν όμως ο δείκτης του οξυγόνου του έπεσε, κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στην κλινική Covid όπου και παραμένει.

Ο κ. Χηνόπουλος είναι αρκετά καλά στην υγεία του και περιμένει να πάρει εξιτήριο σύντομα, παράλληλα όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλη την αντιμετώπιση που είχε μέχρι τώρα στην κλινική του Νοσοκομείου, τόσο από τους γιατρούς όσο και νοσηλευτές, τονίζοντας πως είδε μια οργάνωση που ο ίδιος δεν πίστευε πως θα υπάρχει και ήταν κάτι που τον εξέπληξε ευχάριστα.

Παρόλα αυτά έκανε και κάποια πολύ σοβαρά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις στο Νοσοκομείο και το πως έχουν αξιοποιηθεί χρήματα και δωρεές που έχουν γίνει τον περασμένο χρόνο ώστε να λειτουργήσει η κλινική covid με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε πως όταν ξεκίνησε η ανακατασκευή της νέας πτέρυγας που μέχρι τότε φιλοξενούσε την Παθολογική Κλινική, ο ίδιος όπως και αρκετοί άλλοι είχαν συνεισφέρει οικονομικά ώστε να γίνουν κάποιες προμήθειες.

Στον ίδιο, όπως λέει, ζητήθηκε να αγοράσει ο ίδιος (χωρίς να δώσει χρήματα στο Νοσοκομείο), εξοπλισμό αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, και ανάμεσα σ’ αυτόν συμπεριλαμβανόταν και ένα σύστημα καμερών που θα τοποθετούνταν στην κλινική Covid.

Οι κάμερες αγοράστηκαν και παραδόθηκαν, όμως δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα στην κλινική και όπως ο ίδιος ο Χηνόπουλος έχει πληροφορηθεί το θέμα της τοποθέτησης των καμερών αναβάλλεται διαρκώς από τα αρμόδια συμβούλια των Νοσοκομείων για άγνωστο λόγο.

Οι κάμερες που υπάρχουν σε όλες κλινικές Covid των Νοσοκομείων της χώρας, είναι κάτι απολύτως απαραίτητο το οποίο ο κ. Χηνόπουλος το διαπίστωσε στην πράξη αφού ιδιαίτερα τις νύχτες οι εφημερίες λιγοστεύουν πολύ και έτσι οι ασθενείς που βρίσκονται στην κλινική μόνοι τους, μπορεί να πάθουν κάτι χωρίς να το αντιληφθεί κανείς έγκαιρα.

Πλέον, υπογράμμισε πως σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά για το θέμα τονίζοντας πως αν δε γίνει η τοποθέτηση των καμερών που ο ίδιος αγόρασε εντός δύο εβδομάδων, θα γίνει αναφορά στην Εισαγγελία Λασιθίου ώστε να δοθούν εξηγήσεις για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.