Με κατεδαφίσεις απειλούνται άμεσα όλες οι υπαίθριες κατασκευές των παραλιακών καταστημάτων στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Μια πολύ δύσκολη κατάσταση έχουν να αντιμετωπίσουν πολλοί καταστηματάρχες της Ιεράπετρας αλλά και ο Δήμος σχετικά με τις υπαίθριες παραλιακές κατασκευές όλων των καταστημάτων που ξεκινούν από το παραλιακό γυμναστήριο έως το φρούριο Καλέ.

Ως γνωστόν εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι δίκες σχετικά με τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την Κτηματική Υπηρεσία για τη περίοδο ως το 2014, με τους καταστηματάρχες να καλούνται να πληρώσουν είτε τα χρήματα που έχουν ήδη πληρώσει προς τον Δήμο Ιεράπετρας, είτε για άλλους πολύ περισσότερα.

Παράλληλα πλέον έχει αρχίσει να φτάνει και νέος γύρος προστίμων σε όλα αυτά τα καταστήματα για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων μετά από το 2014.

Πέρα όμως από όλη αυτή την διαδικασία, πλέον είναι ορατός και ένας άλλος κίνδυνος που έχει να κάνει με κατεδαφίσεις σε όλες τις υπαίθριες κατασκευές των καταστημάτων.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως έχουν ήδη εκδοθεί οριστικά πρωτόκολλα κατεδάφισης από την Κτηματική Υπηρεσία για όλες τις κατασκευές και έχει βρεθεί και εργολάβος για να ξεκινήσει τις κατεδαφίσεις.

Μια διαδικασία που θα μπορούσε να ξεκινήσει πολύ άμεσα, ενδεχομένως και μέσα στον επόμενο μήνα, και από πλευράς Δήμου Ιεράπετρας έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να μην πραγματοποιηθεί αυτό το ενδεχόμενο.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.