Με ημερίδες σε όλο το νομό ξεκινά η ενημέρωση για τις εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Λασιθίου


0
(0)

Πολύ νωρίτερα φέτος πρόκειται να ξεκινήσουν αρκετές ενημερωτικές δράσεις σε όλο το Λασίθι με σκοπό την ενημέρωση γονέων αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για τη λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τη λειτουργία του.

Ο Μ. Παπαδάκης Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όσα έχουν προετοιμαστεί με σκοπό να μην επαναληφθεί το περσινό φαινόμενο, όπου με ελάχιστες μέρες για εγγραφές αλλά και χωρίς ιδιαίτερη ενημέρωση στους γονείς του νομού, το Μουσικό Σχολείο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό εγγραφών.

Φέτος οι εγγραφές όπως είπε θα ξεκινήσουν κανονικά όπως και στα υπόλοιπα σχολεία τον Μαίο, και έτσι από πλευράς Δευτεροβάθμιας θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην ενημέρωση για το τι είναι και τι μπορεί να προσφέρει ένα μουσικό γυμνάσιο στους μαθητές.

Έτσι από τα μέσα Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τρεις ενημερωτικές ημερίδες, σε Ιεράπετρα, Σητεία και Άγιο Νικόλαο, όπου θα εξηγηθεί αναλυτικά η λειτουργία του σχολείου και όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς.

Παράλληλα θα γίνουν και ενημερώσεις στους Συλλόγους Γονέων όλου του νομού ώστε και αυτοί να γνωρίζουν λεπτομέρειες, ενώ όπως είπε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Ιεράπετρας έχει ήδη ζητήσει πληροφοριακό υλικό ώστε να μπορεί να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους.

Το σχολείο όπως είπε είναι έτοιμο να λειτουργήσει με δύο πλήρη τμήματα ικανό να φιλοξενήσει περίπου 45 μαθητές. Όργανα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού θα είναι εκεί στην ώρα τους, ενώ από πλευράς εκπαιδευτικών υπάρχει μεγάλη ζήτηση από καθηγητές του νομού για το συγκεκριμένο σχολείο, οπότε ούτε αυτό θα είναι πρόβλημα τόνισε.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.