Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου


0
(0)

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε σήμερα (15/4), η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου, με την συμμετοχή όλων των μελών της – από τους χώρους όπου βρισκόταν – μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, η πρώτη τηλε – συνεδρίαση, τεχνικά, διαδικαστικά, αλλά και ουσιαστικά ήταν άψογη, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στην δημοτική αρχή,να προχωρήσει  στο επόμενο βήμα, δηλαδή στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δοκιμαστικά μέσω τηλεδιάσκεψης, τυπικά δια περιφοράς.

Η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών – σύμφωνα με τον ίδιο -αποτελεί την καλύτερη πρακτική στην εποχή του κορωνοϊού και για το λόγο αυτό θα πρέπει ως τοπική αυτοδιοίκηση, ν΄ αξιοποιήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο που μας παρέχει η τεχνολογία για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των δήμων, προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες στους δημότες.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *