Με επιτυχία η εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης για τις νεοφυείς πόλεις – START-UP CITIES


0
(0)

Στη σημασία δράσεων ενεργοποίησης των πολιτών οι οποίες μπορούν να εμπνεύσουν, να δικτυώσουν και να πολλαπλασιάσουν καλές πρακτικές και εμπειρίες,  αναφέρθηκε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων Γιώργος Αλεξάκης , στην εκδήλωση της ομάδας δράσης «START-UP CITIES HERAKLION» στο Ηράκλειο.Όπως εξήγησε ο ίδιος, οι καλές εμπειρίες και νέες προτάσεις βοηθούν στην ανάπτυξη λύσεων για την αναβάθμιση του τοπικού οικοσυστήματος, στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής ανάπτυξης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Global Start up Cities Initiative της Mariya Gabriel, Επιτρόπου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε  στην Πλατεία Ελευθερίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Europe Direct Crete, ήταν να ενεργοποιήσει τους πολίτες της Κρήτης ώστε να συμμετέχουν πιο ενεργά στην βελτίωση της καθημερινότητας στη γειτονιά τους και να συνδράμουν στην αξιοποίηση ταλέντων για την δημιουργία start-ups και συνεργασιών, που θα βρουν λύσεις και θα αναβαθμίσουν το τοπικό οικοσύστημα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *