Με επικεφαλής τους Δημάρχους Ιεράπετρας και Αγ. Νικολάου αναζητείται η λύση για το Αεροδρόμιο Ανατολικής Κρήτης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 25 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Μια συνάντηση με σκοπό να βρεθεί μια λύση με το ζήτημα των μετόχων και της εταιρίας που από το 1991 συστάθηκε για να ιδρύσει το αεροδρόμιο Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ιεράπετρα.

Παρόντες ήταν πρώην και νυν Δήμαρχοι της Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, μαζί με αρκετούς άλλους φορείς του νομού και προέδρους τοπικών κοινοτήτων με βασικό σκοπό την σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα αποφασίσουν για το μέλλον της εταιρίας η οποία πλέον πρέπει να διαχειριστεί ζητήματα κτηματολογίου σε εκτάσεις που έχουν αγοραστεί στην ευρύτερη περιοχή της Βασιλικής.

Για το σκοπό αυτό συστάθηκε προσωρινή διοικόυσα επιτροπή με πρόεδρο το Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη και αντιπρόεδρο τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό ώστε να τρέξουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ο κ. Καλαντζάκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για το θέμα, αναφέροντας πως σε ότι αφορά τον Δήμο Ιεράπετρας, δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στο θέμα αφού συνολικά στο Δήμο ανήκουν 116 μετοχές, απ’ τις οποίες 100 στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη, 1 του Δήμου και οι υπόλοιπες σε άλλες τοπικές κοινότητες.

Συνολικά έχουν μοιραστεί περίπου 16.000 μετοχές σε 950 μετόχους οι οποίοι και θα πρέπει να πάρουν τις σχετικές αποφάσεις, με πιθανότερο και πιο επιθυμητό σενάριο από όλους την διάλυση της εταιρίας και το οριστικό ξεκαθάρισμα των ιδιοκτησιών, των μετοχών, χρεών κλπ.

 

 

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.