ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Στην πρόσληψη ενός επιπλέον δικηγόρου προχώρησε ο Δήμος Ιεράπετρας προκειμένου να ενισχύσει το νομικό τμήμα του Δήμου.

Ο δικηγόρος κ. Γεώργιος Παραουλάκης ανέλαβε υπηρεσία τις προηγούμενες ημέρες και του ανατέθηκαν οι νέες του αρμοδιότητες.

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης καλωσόρισε τον κ. Παραουλάκη, του ευχήθηκε καλή αρχή και δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος που οι συνεχείς πιέσεις και τα αιτήματα της δημοτικής αρχής για νέο μόνιμο προσωπικό έχουν αποτέλεσμα.

Επιπλέον ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε: «Έχοντας εικόνα του μεγάλου πλήθους των νομικών υποθέσεων του Δήμου αποφασίσαμε ως δημοτική αρχή να στελεχώσουμε με έναν επιπλέον δικηγόρο τη νομική υπηρεσία του Δήμου.

Το γεγονός αυτό θα συμβάλει στην ταχύτερη επίλυση όλων των νομικών υποθέσεων του Δήμου αλλά θα ενισχύσει και τη νομική υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου σε περιπτώσεις που είναι αναγκαία.

Συνεχίζουμε να αιτούμαστε επιπλέον στελέχωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να βελτιώνουμε την ταχύτητα ανταπόκρισης στην εξυπηρέτηση του πολίτη και να υλοποιούμε περισσότερα μικρά και μεγάλα έργα στο Δήμο Ιεράπετρας.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *