Με εβδομαδιαίο πρόγραμμα η αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 25 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Με εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα γίνεται από σήμερα η αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας της Ιεράπετρας σε όλο το Δήμο με στόχο να υπάρξει μια καλύτερη οργάνωση και να μην παρατηρούνται φαινόμενα συγκέντρωσης πολλών αντικειμένων σε κάδους και ανεξέλεγκτης ρύπανσης για πολλές μέρες.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μαρία Ρουμελιωτάκη μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως κάθε Παρασκευή θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα αποκομιδής της επόμενης εβδομάδας, ενώ η απόρριψη ογκωδών αντικειμένων δεν θα γίνεται όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων αλλά σε συγκεκριμένα σημεία σε διάφορες περιοχές τα οποία επίσης θα ανακοινωθούν, και σε ότι αφορά τις τοπικές κοινότητες τα γνωρίζουν και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων κάθε περιοχής.

Για αυτή την εβδομάδα, σήμερα Δευτέρα θα γίνει αποκομιδή με το ανοιχτό φορτηγό του Δήμου από όλα τα σημεία εντός της Ιεράπετρας, ενώ από αύριο θα γίνεται η αποκομιδή σε άλλα σημεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη η αποκομιδή θα γίνει στις κοινότητες Μεσελέρων, Καλαμαύκας και Μύρτους, την Τετάρτη στο Καβούσι και την Παχειά Άμμο, την Πέμπτη στις κοινότητες Κάτω Χωριού, Κουτσουνάρι και Φέρμα και την Παρασκευή ξανά στην Ιεράπετρα.

Η κα Ρουμελιωτάκη ανέφερε επίσης πως σε έκτακτες περιπτώσεις θα γίνεται η αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων με την προϋπόθεση πως θα έχει υπάρξει συνεννόηση με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλ 28423 40410.

radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.