Μεταφορικό ισοδύναμο στην Κρήτη ανακοίνωσε ο Γ. Πλακιωτάκης – Πως θα ενισχυθούν οι επιχειρήσεις


0
(0)

Τι ανακοινώθηκε για τις νησιωτικές επιχειρήσεις

Σε δύο μήνες αναμένεται να εφαρμοστεί το μεταφορικό ισοδύναμο στην Κρήτη ανακοίνωσε από το Ηράκλειο ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας ανακοίνωσε τους άξονες του προγράμματος για τη νησιωτική πολιτική. Συγκεκριμένα σε συνεννόηση με την Εθνική Αναπτυξιακή Τράπεζα θα υπάρξουν χρηματοδοτικά εργαλεία για τις νησιωτικές επιχειρήσεις, δράσεις για την ενίσχυση κεφαλαίου, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Ο κ.Πλακιωτάκης ρωτήθηκε και για το προσφυγικό για το οποίο απάντησε ότι θα υλοποιηθεί σύντομα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και θα προωθηθεί η επιτάχυνση του ασύλου.

Οι ανακοινώσεις έγιναν στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική και το νησιωτικό χώρο στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευρεία διαβούλευση και συμμετοχή των φορέων στην υιοθέτηση ενός τεκμηριωμένου σχεδίου στρατηγικής για την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική και το νησιωτικό χώρο με αφορμή τον σχεδιασμό της προγραμματικής περιόδου 2021-2027 και κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους οι βουλευτές της Κρήτης, στελέχη της Περιφέρειας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και οι εκπρόσωποι των τοπικών επιμελητηρίων, ενώσεων και φορέων.

πηγη:www.neakriit.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *