Μετατίθεται για τον Οκτώβριο του 2021 το “Golden Age Gym Festival” στο Ρέθυμνο


0
(0)

Την απόφαση να μεταθέσει κατά έναν χρόνο το 7ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γυμναστικής “Golden Age Gym Festival”, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ρέθυμνο, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (European Gymnastics), προκειμένου η διοργάνωση να μπορέσει να διεξαχθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή αθλούμενων και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

«Καθώς το ρίσκο της φιλοξενίας μίας διοργάνωσης με μαζική συμμετοχή 2.000 ανθρώπων, σε μόλις λίγους μήνες, είναι πολύ μεγάλο, το Golden Age Gym Festival πρόκειται να αναβληθεί κατά έναν χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής.

Οι νέες ημερομηνίες τέλεσης της διοργάνωσης θα είναι από τις 3 έως τις 8 Οκτωβρίου 2021, με την προοπτική να έχει ξεπεραστεί πλήρως η πανδημία της νόσου Covid-19 στο διάστημα που μεσολαβεί, ώστε να διατηρηθεί το ρεκόρ συμμετοχών των 2.800 αθλούμενων άνω των 50 ετών, που θα συρρεύσουν στο Ρέθυμνο για να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία γυμναστικής και αναψυχής.

Παράλληλα, η European Gymnastics έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για τις υπόλοιπες φετινές διοργανώσεις της, που είχαν ήδη αναβληθεί από τις αρχικά προγραμματισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής:

Ενόργανη Γυμναστική:

*Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών – νεανίδων δεν πρόκειται να διεξαχθεί στο Παρίσι σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Εφόσον προκύψει ενδιαφέρον από άλλη χώρα, για να το φιλοξενήσει το φθινόπωρο του 2020, η διοργάνωση δεν θα ματαιωθεί.

*Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – εφήβων ενδέχεται να διεξαχθεί στο Μπακού σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το φθινόπωρο του 2020. Η νέα ημερομηνία βρίσκεται υπό συζήτηση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων. Η τελική απόφαση θα ληφθεί έως το τέλος Μαΐου.

Ρυθμική Γυμναστική:

*Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών ενδέχεται να διεξαχθεί στο Κίεβο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το φθινόπωρο του 2020. Η νέα ημερομηνία βρίσκεται υπό συζήτηση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων. Η τελική απόφαση θα ληφθεί έως το τέλος Μαΐου.

Τραμπολίνο:

*Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών δεν πρόκειται να διεξαχθεί στο Γκέτεμποργκ σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Εφόσον προκύψει ενδιαφέρον από άλλη χώρα, για να το φιλοξενήσει την άνοιξη του 2021, η διοργάνωση δεν θα ματαιωθεί.

Γυμναστική για Όλους:

*Το European Gym for Life Challenge μετατέθηκε κατά ένα έτος και θα διεξαχθεί στο Ρέικιαβικ στις 3 Ιουλίου 2021. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλητές-αθλήτριες έως 19 ετών.

*Το EUROGYM μετατέθηκε κατά ένα έτος και θα διεξαχθεί στο Ρέικιαβικ από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου 2021. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλητές-αθλήτριες έως 19 ετών (το όριο ηλικίας αυξήθηκε κατά ένα έτος).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *