Μετά από τροχαία και την παράσυρση ενός αλόγου, ζητείται άμεση λύση σε διασταύρωση-καρμανιόλα στα Μπραμιανά


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 6 Δεκεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Μετά από 2 χρόνια σχεδόν, στα οποία έχουν συμβεί αρκετά τροχαία ατυχήματα, τα περισσότερα ευτυχώς χωρίς μεγάλες συνέπειες, αναζητείται άμεση λύση από κατοίκους της περιοχής για να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργείται σε σημείο του δρόμου κοντά στο Φράγμα Μπραμιανών που υπάρχει μια διασταύρωση με μηδενική ορατότητα.

Ένας πολίτης που έχει θερμοκήπιο στην περιοχή, βρίσκεται εκεί κάθε μέρα, και παλιότερα είχε εμπλακεί και ο ίδιος σε τροχαίο ατύχημα εδώ και δύο χρόνια σχεδόν προσπαθεί να βρει μια λύση στο πρόηβλημα, έχοντας επικοινωνήσει τόσο με τον ΤΟΕΒ όσο και με υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, το πρόβλημα έχει γίνει κατανοητό αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα για να λυθεί.

Σήμερα ο ίδιος μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό το επικίνδυνο σημείο στο οποίο η πλούσια βλάστηση εμποδίζει την ορατότητα.

Όπως λέει ο ίδιος γνωρίζει πως έχουν συμβεί τουλάχιστον 4 τροχαία ατυχήματα, με το ένα απ’ αυτά να αφορά τη σύγκρουση μιας μηχανής με αγροτικό όχημα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να σπάσει το πόδι του, και να κάνει να περπατήσει τρεις μήνες.

Επίσης πολύ πρόσφατα σε εκείνο το σημείο, έγινε ακόμα ένα επικίνδυνο τροχαίο με ένα ΙΧ να συκγκρούεται με ένα άλογο που είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του και μπήκε σχεδόν ολόκληρο μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και φυσικά, το άλογο, πέθανε επιτόπου.

Τόσο η αντιδήμαρχος καθαριότητας Μ. Ρουμελιωτάκη, όσο και ο πρώην αντιδήμαρχος Μ. Γεωργαλάκης, έχουν βρεθεί μαζί του στο σημείο και κατάλαβαν και οι ίδιοι πόσο επικίνδυνο είναι, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει ούτε καθαρισμός ούτε η τοποθέτηση ενός καθρέφτη ο οποίος θα βοηθούσε στην ορατότητα.

Για το ζήτημα αυτό ο ίδιος είχε μιλήσει ξανά στο Ράδιο Λασίθι πριν δύο εβδομάδες με την κα Ρουμελιωτάκη να υπόσχεται πως το θέμα λυνόταν άμεσα με καθαρισμό της βλάστησης που δημιουργεί το πρόβλημα, κάτι το οποίο δεν έγινε.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.