Μεθυσμένοι τουρίστες έκαναν άνω κάτω ξενοδοχείο της Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)

Η αστυνομία κατάφερε να ηρεμήσει τους Πολωνούς… ταραξίες

Είναι συνηθισμένο σε κάθε τουριστική περιοχή να παρουσιάζονται – σε κάθε τουριστική σαιζόν – κάποια προβλήματα από άσχημες μέχρι προκλητικές συμπεριφορές, επισκεπτών κάθε εθνικότητας.

Φέτος όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει με ένα μικρό ποσοστό Πολωνών επισκεπτών, που καταναλώνουν από το ξημέρωμα μέχρι τα μεσάνυκτα, μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών και υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ξεσηκώνουν τις ξενοδοχειακές μονάδες που τους φιλοξενούν και κάνουν τη διαμονή δύσκολη και στους υπόλοιπους πελάτες των εκάστοτε ξενοδοχείων.

Τις δυο τελευταίες εβδομάδες, παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο (πέντε αστέρων) της τουριστικής Ιεράπετρας, που κατέληξαν στην αποβολή των ταραξιών Πολωνών επισκεπτών από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, με απόφαση των ιδιοκτητών του.

Πέντε φορές σε αυτές τις δυο τελευταίες εβδομάδες η διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού εξάντλησε όλα τα πρόσφορα μέσα για να επαναφέρει την ηρεμία στην τουριστική μονάδα, χωρίς να καταφέρει να επαναφέρει στη τάξη τους ταραξίες μεθυσμένους Πολωνούς επισκέπτες, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία για να  αντιμετωπίσει την κατάσταση και να ηρεμήσει τους εκατοντάδες Γάλλους, Γερμανούς, Βέλγους και Σκανδιναβούς επισκέπτες, που δεινοπαθούσαν αντιμετωπίζοντας την άσχημη συμπεριφορά των Πολωνών θερμοκέφαλων.

Οι ταραξίες, προκάλεσαν φθορές στην τουριστική μονάδα και συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ άσχημα στο προσωπικό, στη διεύθυνση του ξενοδοχείου και στους άλλους επισκέπτες, που εξέφρασαν πολλά παράπονα στο κυτίο των παραπόνων, αναχωρώντας για την πατρίδα τους.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.