Μεγάλο ενδιαφέρον και φέτος για εισαγωγή στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λασιθίου


Τελευταία ενημέρωση 4 μήνες by manos (ceo)-admin

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας αιτήσεων για εισαγωγή στην Α’ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου και τα στοιχεία δείχνουν πως το ενδιαφέρον των μαθητών και των οικογενειών τους παραμένει υψηλό.

Όπως λέει η διευθύντρια του Σχολείου Μαριάννα Χαΐτα, αιτήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι το τέλος του μήνα και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 20 παιδιά με τα οποία συμπληρώνεται ένα τμήμα και στόχος είναι να συμπληρωθεί ο αριθμός μαθητών για ακόμα ένα στις μέρες που απομένουν αφού αρκετοί είναι οι γονείς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά δεν έχουν κάνει ακόμα την εγγραφή.

Όπως λέει η κα Χαΐτα ενδιαφέρον έχει υπάρξει και για εισαγωγή σε άλλα τμήματα της Β’ και Γ’ Γυμνασίου αλλά και στο τμήμα Λυκείου που για πρώτη φορά θα λειτουργήσει φέτος με τους πρώτους απόφοιτους του Γυμνασίου. Για αυτή τη διαδικασία εισαγωγής οι μαθητές ενημερώνονται για την ύλη των μαθημάτων και δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο.

Αξιοσημείωτο για τη φετινή χρονιά είναι πως παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον από μαθητές του Αγίου Νικολάου τόσο για την Α΄ Γυμνασίου αλλά και για εισαγωγή σε άλλες τάξεις.

Η κα Χαΐτα τόνισε πως όπως συνέβη και πέρυσι οι καθηγητές του σχολείου θα βοηθήσουν τα παιδιά που θα κάνουν το βήμα από το Δημοτικό στο Μουσικό Γυμνάσιο προετοιμάζοντάς τα για τις εξετάσεις που πρέπει να δώσουν, τονίζοντας πως πέρυσι που έγινε για πρώτη φορά αυτή η διαδικασία το ποσοστό επιτυχίας ήταν 100%.

Αιτήσεις μπορεί να κάνει κανείς είτε πηγαίνοντας απευθείας στο σχολείο αλλά και μόνοι τους στην ιστοσελίδα του σχολείου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.