«Μαϊμού» γιατρός – Εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. στον realfm 97,8: Έχουν εντοπιστεί συνεργοί


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 19 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Για την πολύκροτη υπόθεση του “μαϊμού” γιατρού μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος στον realfm 97,8 και στους Γιώργο Χουδαλάκη και Στεφανία Κασίμη.

“Σίγουρα σε πρώτο βαθμό υπήρξε η σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου, είχε απασχολήσει όντως και στο παρελθόν ο 47χρονος. Βέβαια, το πιο σημαντικό στην καινούργια του δραστηριότητα ήταν ότι υπήρχε μια απαξία στην ανθρώπινη ζωή και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια” είπε χαρακτηριστικά. “Έχω πει πολλές φορές ότι μια υπόθεση δεν τελειώνει με τη σύλληψη ενός δράστη. Υπάρχει συνέχεια στην έρευνα, συνέχεια σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές. Αναμένεται η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του συγκεκριμένου δράστη ώστε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τους συμπολίτες μας και να τους ειδοποιήσουμε να προσέχουν τέτοιου είδους περιπτώσεις. Χθες βγάλαμε για να κερδίσουμε χρόνο και μια ανακοίνωση, που ζητάμε πληροφορίες από τους πολίτες για οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και σίγουρα η εκτίμηση των επιτελών της Δίωξης Ασφάλειας Αττικής είναι ότι θα έχουμε πολλές περισσότερες περιπτώσεις από τις 45 που σε αρχικό στάδιο αποκαλύφθηκαν” τόνισε.

“Υπάρχει και εξέλιξη των ερευνών, αλλά και πληροφορίες από πολίτες που βοηθούν και δίνουν νέες κατευθύνσεις” πρόσθεσε. Ερωτηθείς αν υπάρχουν συνεργοί απάντησε ότι “υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα, έχουν εντοπιστεί συνεργοί. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ο βαθμός της εμπλοκής τους στην όλη υπόθεση. Οι απατεώνες για να το πούμε απλουστευμένα, υποδύονται τους ρόλους τους με ιδιαίτερη επιτυχία, είναι ιδιαίτερα ευφάνταστα άτομα, έχουμε μεγάλο δείκτη ευφυίας, είναι εύστροφοι, διαβάζουν, είναι ενημερωμένοι και μπορούν να στηρίξουν τον ρόλο που αναλαμβάνουν κάθε φορά, είτε είναι γιατρός, δικηγόρος ή άλλη δράση”.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.