Μανώλης Φραγκούλης: Στο ντιμπέιτ γίναμε στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια φορά


Τελευταία ενημέρωση 3 ημέρες by energinews (admin)

Με αφορμή την χθεσινή τηλεοπτική παράσταση, όπου για μία ακόμη φορά, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, ο Επικεφαλής του συνδυασμού μας, Μανώλης ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, έδειξε ξανά τον πολιτικό του πολιτισμό, το ήθος που τον χαρακτηρίζει, αλλά και τον σεβασμό προς το πρόσωπο του κάθε Δημότη της Ιεράπετρας.

Χωρίς να εμπλακεί σε ανούσιους διαπληκτισμούς, χωρίς να κατηγορήσει πρόσωπα, αλλά κυρίως χωρίς να κοροϊδέψει και να υποτιμήσει τη νοημοσύνη κανενός, κατάφερε στον λίγο χρόνο που του δόθηκε, να αναδείξει τα προβλήματα του τόπου μας, τεκμηριώνοντας με επιχειρήματα τις απόψεις του συνδυασμού μας.

Ο Μανώλης ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, πάντα πρώτος στις προτιμήσεις των Δημοτών, έδωσε σε άλλους θέσεις εξουσίας, χωρίς εκείνος να ζητήσει ποτέ κανένα αντάλλαγμα. Από όπου κι αν υπηρέτησε τον πολίτη της Ιεράπετρας, στην μακρόχρονη πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν πάντα ειλικρινής, με αίσθημα ευθύνης και περίσσεια αγάπη για τον τόπο μας.

Με όραμά μας να φτιάξουμε έναν Δήμο που μας αξίζει και να νοιώθουμε περήφανοι για αυτόν, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να πετύχουμε αυτά που ο τόπος μας στερήθηκε τόσα χρόνια.

Δεν κρατάμε μαγικό ραβδί, ούτε ισοπεδώνουμε το έργο κανενός. Με μια νέα ομάδα αποτελούμενη από συνδημότες μας ικανούς και με όρεξη για δουλειά, που μοιράζονται τις αγωνίες και το όραμα να κάνουμε ξανά την πόλη μας τόπο να ζεις με ποιότητα και αξιοπρέπεια, θα επιδιώξουμε μέσα από συνεργασίες που θα ξεπερνούν τα όρια του Λασιθίου, να φέρουμε τον Δήμο Ιεράπετρας, στην θέση που του αξίζει.
Κάποιοι κούρασαν και κάποιοι κουράστηκαν. Δοκιμάσθηκαν και το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε. Ο Δήμος Ιεράπετρας χρειάζεται αλλαγή σελίδας γιατί δεν έχει ούτε άλλο χρόνο, ούτε άλλα χρήματα για χάσιμο.

Ο Συνδυασμός μας δηλώνει παρών στην αλλαγή αυτή και για αυτό καλούμε τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή στηρίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο, Μανώλη ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.

Ιεράπετρα Μαζί για τον Τόπο μας

11

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.