ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ


Τελευταία ενημέρωση 2 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί προκλητικά για το μεγάλο κύμα της ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις, και κυρίως αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Παίρνει πια οριστικά διαζύγιο από τα προβλήματα του λαού μας.

Αρνείται την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, αρνείται τον έλεγχο των ολιγοπωλιακών πρακτικών, παραπέμπει στο άγνωστο μέλλον την αναγκαία αύξηση του κατώτατου μισθού.

Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με τακτικές Πόντιου Πιλάτου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ: «ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» Η, ΑΛΛΙΩΣ «Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»

Η Κυβέρνηση που σε 2 χρόνια διακυβέρνησης … κατόρθωσε να ξεπεράσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φθάνοντας τις εκκρεμείς κύριες συντάξεις σε 160.000 και τις επικουρικές σε 127.000, η Κυβέρνηση που υποσχόταν ότι εντός του 2021 το 85% των συντάξεων θα εκδίδεται άμεσα και ψηφιακά, η Κυβέρνηση που απαξιώνει με μεθοδικότητα τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση και μεταθέτει τις ευθύνες των αποτυχιών της στους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, προχωρά ακάθεκτη… σε νέους άθλους.

Φιάσκο απεδείχθη η διαδικασία εξετάσεων που διεξήχθη σήμερα για την πιστοποίηση από τον ΕΦΚΑ 1.200 οικονομολόγων και δικηγόρων. Μετά από 2 μήνες προετοιμασίας, έπεσε το σύστημα!

Μάλλον θα φταίνε οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ… Δεν εξηγείται αλλιώς…

Έτσι δεν είναι κ. Υπουργέ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων;

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Από τον εφησυχασμό και την απαράδεκτη ανεμελιά του Οκτωβρίου, η Κυβέρνηση πανικόβλητη από την τραγική εικόνα της πανδημίας, περνά μόνο σε ημίμετρα, ενώ συνεχίζει να τρέμει το πολιτικό κόστος.

Αυτή η Κυβέρνηση δεν τολμά, δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες.

Οι προτάσεις μας για τους ελέγχους, την ενίσχυση του ΕΣΥ, και την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, είναι όσο ποτέ αναγκαίες.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.