Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Γερμανία και Πολωνία στη Περιφέρεια Κρήτη στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Τους 22 μαθητές και μαθήτριες από την Γερμανία και την Πολωνία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS μαζί με το λύκειο Αρχανών, υποδέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης των μαθητών, και των εκπαιδευτικών στη Περιφέρεια με επικεφαλής την διευθύντρια του Λυκείου Αρχανών Μαρία Δρακωνάκη, ο Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους επεσήμανε, ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως είναι το Erasmus ενώνει τους μαθητές της Ευρώπης.
Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, υλοποιούν στο νησί μας δράσεις που αφορούν το περιβάλλον. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης για το θέμα επεσήμανε ότι, τα μηνύματα για το περιβάλλον είναι ανησυχητικά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο οι αντιδράσεις των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων που ευαισθητοποιούνται μπορούν να αντιστρέψουν την εικόνα και τις πολιτικές για την προστασία της φύσης.
Ο κ. Αρναουτάκης ευχόμενος στα παιδιά και στους καθηγητές τους καλή διαμονή στη Κρήτη τους κάλεσε να την επισκεφθούν και πάλι μαζί με τους συγγενείς τους απολαμβάνοντας το μοναδικό κλίμα-περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό της.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.