Μαίρη Συνατσάκη: Η ασθένεια που πήγε να τη σκοτώσει και η «μάχη» με τις κρίσεις πανικού


0
(0)

Αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη

Μια αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν όταν ήταν 18 ετών και ξεκίνησε στο MAD σχεδόν “τυχαία”, αφού πάντα παρακολουθούσε το κανάλι, είδε πως ζητούσαν παρουσιαστές και έστειλε email. Και κάπως έτσι, πέρασαν χρόνια και η Μαίρη ήταν απόλυτα δεμένη με το MAD.

H τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση ήταν με τον Νίκο Μουτσινά και όπως είπε κατάλαβε πως με την τηλεόραση δεν ταίριαξαν απόλυτα και η απομάκρυνσή της από αυτήν ήταν μια ευκαιρία να κοιτάξουν μέσα τους.

«Σε όλα αυτά που είχαν να κάνουν με το σχόλιο, πάντα μου δημιουργούσαν μια “αβολοσύνη”, αισθανόμουν πάντα άβολα να πρέπει κάθε μέρα, σε 10 διαφορετικές ιστορίες, να βρω κάτι και να σχολιάσω και πόσο “πιπεράτο” πρέπει να είναι αυτό για να αντέχεις σε ένα πάνελ. Δυσκολευόμουν πάρα πολύ σε αυτό […] Δεν με φοβίζει να πω ότι σε κάποια πράγματα δεν ταιριάξαμε με την τηλεόραση, το είχα πολύ μεγάλο μαράζι στην αρχή όταν σταμάτησε αυτή η σχέση, όμως το βρήκα πολύ μεγάλη ευκαιρία να με κοιτάξω από απόσταση και να πω “τι δεν έκανα καλά εκεί, πώς δεν προχώρησε;”», λέει η ίδια.

Όπως χαρακτηριστικά είπε το κεφάλαιο τηλεόραση δεν έχει κλείσει ακόμα  αλλά όπως ανέφερε θα ήθελε όλο αυτό που έχει καταφέρει στο Διαδίκτυο να το περάσει στην τηλεόραση.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε και για τη σχέση της με την αδερφή της, Αλίκη, με την οποία ήρθαν πιο κοντά μετά τον χωρισμό των γονιών τους, όταν ήταν 18 ετών.

Εκεί που θα μπορούσε να γίνει περισσότερη κόντρα, “γύρισε” και μείναμε οι δυο μας, μείναμε μαζί, έπρεπε να συγκατοικήσουμε και να τα βρούμε […] Όταν χώρισαν οι γονείς μου έσπασε ένα οικογενειακό μοτίβο, υπάρχει όμως η εμπειρία και η λογική να πεις ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι χώρια θα είναι καλύτερα

Στα 18 της, όπως ανέφερε, πέρασε και μια φοβερή ασθένεια, το σύνδρομο Guillain-Barre, «παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί οκτώ περιστατικά στην Ελλάδα και είχαν όλοι θορυβηθεί. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει αυτό το σύνδρομο. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί τι θα γίνει αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο», είπε χαρακτηριστικά.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη μάχη της με τις ανασφάλειες σε διάφορους τομείς της ζωής της: «Το πιο έντονο αρνητικό μου είναι ότι δεν μπορώ να πάρω την ικανοποίηση ότι κάτι το έχω κάνει καλά. Πάντα υπάρχει μια φωνή μέσα μου που λέει “δεν ήσουν αρκετά καλή”. Δεν το λέω με την έννοια ότι είμαι τελειομανής και αυτό είναι το αρνητικό μου, είναι κάτι που με παιδεύει αληθινά», είπε χαρακτηριστικά.

«Έτσι μπορεί να με επηρεάσει η γνώμη κάποιου άλλου, έτσι μπορεί να μπω σε μοτίβα ζήλειας, συνέχεια χάνω. Κάθομαι σε μια γωνίτσα και χάνω, εγώ από τον εαυτό μου. Πάντα στη ζωή μου παλεύω και πάω προς την κατεύθυνση την αντίθετη από αυτό που μου συμβαίνει, για να νικήσω αυτό που μου συμβαίνει με κάποιο τρόπο

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε στο παρελθόν. Όπως είπε την βοήθησε η ψυχοθεραπεία, αλλά και ο μπαμπάς της που πάντα αναγνώριζε το τι περνάει και δεν την περνούσε απλά για τρελή!», ανέφερε.

Σε μια περίοδο της ζωής της ένιωθε ότι είχε χάσει τον έλεγχο. Είχε σταματήσει τη ψυχοθεραπεία. Επαγγελματικά ήταν ασταθής. Ένας δικός της άνθρωπος, το “αποκούμπι” της έφυγε και πήγε στο εξωτερικό. Είχε χάσει το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της.

Πηγή: ipop.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.