Ροή Ειδήσεων

Μίχαλος στον realfm 97,8: Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα 7 στάδια επαναλειτουργίας της αγοράς


0
(0)

“Όσο αναγκαία ήταν η λήψη των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, άλλο τόσο αναγκαία είναι και η επιστροφή στην κανονικότητα και μάλιστα με γρηγορότερα βήματα” δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Στόχος της κυβέρνησης πρέπει να παραμείνει η προστασία της ανθρώπινης ζωής, κανείς δεν το συζητά αυτό, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ακολουθηθούν τέτοιες πολιτικές που θα επιτυγχάνουν στο μέγιστο αυτόν τον στόχο χωρίς όμως να οδηγούμε σε πλήρη καταστροφή την οικονομία. Και δεν πρόκειται για ένα δίλημμα ανάμεσα στις οικονομικές επιπτώσεις και στην προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά για μια νέα πρακτική που θα ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και βεβαίως τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Σε μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρχίσει να αίρονται, προκειμένου να μην δημιουργηθούν νέα ζητήματα που θα επιτείνουν το υγειονομικό πρόβλημα. Ένα ισχυρό σύστημα υγείας δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω, όταν η οικονομία έχει παραλύσει” σημείωσε.

“Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα επτά στάδια επαναλειτουργίας της αγοράς, που ανακοίνωσε, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συντόμευση της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις στον κλάδο εστίασης” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό

Πηγη:real.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *