Μίχαλος στον realfm 97,8: Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα 7 στάδια επαναλειτουργίας της αγοράς


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

“Όσο αναγκαία ήταν η λήψη των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, άλλο τόσο αναγκαία είναι και η επιστροφή στην κανονικότητα και μάλιστα με γρηγορότερα βήματα” δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Στόχος της κυβέρνησης πρέπει να παραμείνει η προστασία της ανθρώπινης ζωής, κανείς δεν το συζητά αυτό, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ακολουθηθούν τέτοιες πολιτικές που θα επιτυγχάνουν στο μέγιστο αυτόν τον στόχο χωρίς όμως να οδηγούμε σε πλήρη καταστροφή την οικονομία. Και δεν πρόκειται για ένα δίλημμα ανάμεσα στις οικονομικές επιπτώσεις και στην προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά για μια νέα πρακτική που θα ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και βεβαίως τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Σε μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρχίσει να αίρονται, προκειμένου να μην δημιουργηθούν νέα ζητήματα που θα επιτείνουν το υγειονομικό πρόβλημα. Ένα ισχυρό σύστημα υγείας δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω, όταν η οικονομία έχει παραλύσει” σημείωσε.

“Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα επτά στάδια επαναλειτουργίας της αγοράς, που ανακοίνωσε, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συντόμευση της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις στον κλάδο εστίασης” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

Πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.